Wie zijn wij?

We build your dream


AmeezingWeb Consultancy is uw trouwe partner is op het gebied van webdesign, E-commerce, Business Intelligence en Finance.

AmeezingWeb heeft de afgelopen jaren diverse websites en webshops opgeleverd en streven naar een 100% klanttevredenheid. Samen met u proberen wij u onze dienstverlening op een hoog niveau te houden en zullen wij ons volledig inzetten om van uw website of webshop een groot succes te gaan maken. Na de oplevering van de website gaan wij verder en blijven wij de website verbeteren met nieuwe technieken, updates en zorgen wij ervoor dat de website ten allen tijden zoekmachine vriendelijk blijft. Zaken als topkwaliteit, klantgerichtheid en flexibiliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij baseren onze werkzaamheden dan ook op het principe dat uw succes ons succes wordt. Met meer dan 200 geweldige opleveringen staan wij ook voor u te popelen om een geweldige website op maat te maken.

 

Ook voor Business Intelligence

Ons team bestaat daarbij uit enthousiaste en daadkrachtige data-analisten die een op maat gebaseerde analyse voor u maken en advies kunnen geven in een optimale bedrijfsvoering. Om nog een extra stapje verder te gaan in onze dienstverlening bouwen wij voor u een optimale applicatie voor uw tablet of smartphone. U bent hierdoor altijd voorzien van een real life data, waardoor u real time sturing aan uw organisatie kunt geven.

Wij zijn trots op onze passie voor onze onderneming. Door jaren ervaring, research en investeringen weet ons deskundige team precies wat er speelt en hoe wij onze producten en diensten voor deze markt kunnen inzetten.

Jij staat rechtstreeks in persoonlijk contact met ons. Niet eerst schakelen via acccountmanagers, maar direct contact met de eigenaren en webdevelopers. Zo kunnen wij op alle fronten over uw wensen met u meedenken en zijn wij in staat om tijdens de bouw van uw project u overal bij te betrekken.

Ons uitgangspunt is om een optimaal product en/of dienst aan u te leveren. Een dienst waarop je kunt vertrouwen. U krijgt alle ruimte om u te wijden aan de core business.

Benieuwd naar onze kenmerken?

Klik op de onderstaande links.

"Waar je struikelt ligt je schat"


DSC_0024_editedjpg
Wij durven kritisch naar onszelf te zijn. Een goede feedback nemen wij mee om niet alleen onze dienstverlening, maar ook om onze bedrijfsvoering te optimaliseren.