Websites

Responsive webdesign

AmeezingWeb levert elke hedendaagse website af met een responsive webdesign. Een responsive website is een website die dusdanig is ontworpen, zodat deze zich automatisch aanpast aan elk type apparaat. Of u nu op een smartphone, tablet of computer zit, uw website is dus altijd op een juiste manier zichtbaar. Het grote voordeel is dat u maar één website hoeft te bouwen en je op één plek al je inhoud kunt beheren. Dit maakt het beheren van je content een stuk eenvoudiger en leuker. Daarnaast scoren mobielvriendelijke websites hoger in de zoekresultaten van Google wanneer de zoekopdracht wordt opgevraagd vanaf een mobiel of tablet. AmeezingWeb verzorgt websites op maat en verzorgt uw design tot in de puntjes!


"Uw website is geen doel op zich, maar een middel"

Een website noemen wij niet voor niets een (heb)site. Een website dient functioneel te zijn ter ondersteuning aan uw organisatie. Een webshop en/of website moet dienen om meer klandizie en omzet te verwerven voor uw organisatie.


Waarom AmeezingWeb?

 1. Webhosting in eigen beheer

 2. Hoge conversie

 3. Meer bezoekers op je website

 4. Continue ontwikkeling

 5. Geruisloze updates op bestaande websites

Design


 • Opvallende en op marketing gerichte ontwerpen

 • Responsive en geoptimaliseerd voor elk type apparaat

 • Volledige betrokkenheid in het ontwerptrajectWerkwijze

 1. Persoonlijk contact

 2. Een design op maat

 3. Online & Optimalisatie

 4. Duidelijke Jip en Janneke communicatie

 5. Uw succes is ons succes


Ontdek de voordelen van onze eigen AmeezingWebBuilder

Zodra u eenmaal een website door ons heeft laten ontwerpen profiteert u automatisch van onze unieke SiteBuilder. Met onze sitebuilder stellen wij u in de gelegenheid om de content en inhoud van de website geheel in eigen beheer te houden zonder dat u enige kennis heeft van programmeertalen. Ontdek de ongekende mogelijkheden die dit programma bied. Post snel even een blog, plaats een youtube filmpje in de tekst of voeg een foto-album toe. Bent u meer van Social Media? Ook deze zijn geïntegreerd in deze sitebuilder. Geen enkel nieuw Facebook update, like of tweet ziet dit programma over het hoofd? Liever alleen uw Linked-In profiel in uw webcontent plaatsen? Ook dat is geen probleem voor deze krachtpatser!

Heeft u vragen over onze SiteBuilder of over een andere dienst? Wij helpen u graag!